Plans de Promoció de l'Esport a l'Escola

Per tal de contribuir en l'educació integral dels nens i nenes, el Departament d'Esports de l'Ajuntament, conjuntament amb entitats esportives de la ciutat, porta a terme en horari lectiu, els Plans de Promoció de l'Esport a l'Escola, un projecte de promoció i difusió esportiu-educatiu.

Els plans van dirigits als alumnes de 4t - 5è - 6è de primària, arribant a participar uns 1700 alumnes de les 14 escoles públiques de la ciutat.

Es duent a terme durant els mesos d'octubre i maig, realitzant-se 8 sessions formatives en horari d'educació física a les escoles i una cloenda final on es troben tots els agents implicats en aquest projecte.

Compten amb una estreta col.laboració dels professors/es d'educació física i les entitats esportives com són el Club Atletisme Sant Boi, Club Beisbol i Softbol Sant Boi, Club Handbol Sant Boi, Unió Esportiva Santboiana i el Club Voleibol Sant Boi.

El esports que es promocionen són: Atletisme - Beisbol - Handbol - Rugbi - Voleibol

L'objectiu d'aquests plans és donar a conèixer esports minoritàries representatius de la ciutat, fer-ho mitjançant l'aplicació d'unitats didàctiques en horari lectiu als centres escolars públics i aconseguir que els nens i nenes que reben les sessions s'animin a participar als Jocs Esportius Escolars formant part dels equips de base dels clubs esportius o dels centres escolars de la ciutat.

 

 

 

 

 

Poliesportius

Poliesportius

Gimnas, Fitness, Activitats dirigides
Estadis

Estadis

Futbol, Atletisme, Beisbol, Rugby
Piscines

Piscines

Piscines cobertes i descobertes
Espais esportius ubrans

Espais urbans

Pistes, Circuits, Zones esportives

Informació d'interés

Informació de contacte

  • Edifici Can Jordana
  • c/Ebre, 27 - Sant Boi
  • Tel 93 635 12 00
  • Fax 93 630 18 56

Sant Boi Boig per l'esport
© Departament d'esports de Sant Boi de Llobregat
C/Ebre, 27 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 00

Demo