Can Jordana c/Ebre, 27 - 08830 Sant Boi de Llobregat Tel. 93 635 12 00

ACTIVITAT MULTIESPORTIVA


L'edició del 2020 d'aquesta activitat ha estat suspesa degut a la Covid19


Activtat destinada a persones amb discapacitat física i sensorial empadronats al municipi. Es tracta d'un projecte per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física i sensorial mitjançant un programa d'activitat física.

  • Millorar la condició física general i evitar el sedentarisme: Es realitza un treball de millora de les capacitats físiques bàsiques com la resistència i la força. A part, a cada sessió, treballem per a millorar les capacitats perceptivomotrius i tots aquells aspectes que, segons les característiques del grup, valorem que s'han de treballar d'una manera específica. Realitzem a la vegada un treball d'adhesió a l'exercici explicant els beneficis que comporta i la importància de la seva transferència a la vida quotidiana.
  • Millorar l'estat psicològic i social de les persones que pateixen una discapacitat: Està demostrat que l'activitat física millora l'estat de depressió, ansietat i estrés,
    donat moltes vegades, per l'estat físic de la persona, conseqüència d'un traumatisme, lesió o malaltia. A part de les activitats es realitzen sota un ambient de
    germanor i comprensió proporcionat per la resta d'usuaris/es i dels tècnics/es, sota un caràcter lúdic i engrescador.
  • Integrar a les persones amb discapacitat en les activitats que promocionin l'activitat física com a eina per aconseguir una millora de la salut: Normalitzem al màxim la situació de cada persona participant, amb la finalitat de que s'integri el més ràpidament a tot alló que envolta la pràctica esportiva i intentem allunyar -lo de l'ambient hospitalari en el que estan de manera continua, en la majoria dels casos. Així intentem que participin en activitats populars relacionades en l'ambient salut.
  • Normalitzar la situació de la persona que acaba d'assolir la discapacitat o disfunció limitant: Les persones que acaben d'assolir una discapacitat motriu o alguna disfunció limitant han de realitzar un reajustament en la seva nova condició i situació. L'activitat física proporciona aquesta normalització d'una manera natural. Al fer-ho conjuntament amb altres persones en condicions similars, fa que aquest pas sigui acceptat de manera més natural i amb menys conseqüències psicològiques.

Per més informació podeu contactar amb:
Esport Inclusiu
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tel: 93 635 12 00
Ext: 424 Elena Gil / Ext: 176 Marta Bosch

© Departament d'esports de Sant Boi de Llobregat
Can Jordana c/Ebre, 27 - 08830 Sant Boi de Llobregat Tel. 93 635 12 00

Segueix-nos