Can Jordana c/Ebre, 27 - 08830 Sant Boi de Llobregat Tel. 93 635 12 00

Plans de Promoció de l'Esport a l'Escola


El primer trimestre d'aquest programa ha estat suspès degut a la Covid19


Per tal de contribuir en l'educació integral dels nens i nenes, el Departament d'Esports de l'Ajuntament, conjuntament amb entitats esportives de la ciutat, porta a terme en horari lectiu, els Plans de Promoció de l'Esport a l'Escola, un projecte de promoció i difusió esportiu-educatiu. Els plans van dirigits als alumnes de 4t - 5è - 6è de primària, arribant a participar uns 1700 alumnes de 14 escoles públiques de la ciutat. Es duent a terme durant els mesos d'octubre a abril (1r i 2n trimestre del curs escolar en curs), realitzant-se 8 sessions formatives en horari d'educació física a les escoles i una cloenda final on es troben tots els agents implicats en aquest projecte a diferents equipaments esportius de la ciutat.

Compten amb una estreta col.laboració del professorat d'educació física i d 'entitats esportives com: el Club Atletisme Sant Boi, Club Beisbol i Softbol Sant Boi, Club Handbol Sant Boi, Unió Esportiva Santboiana, Club Voleibol Sant Boi i en els darrers anys de la Federació Catalana de Pentatló Modern.

El esports que es promocionen són: Atletisme - Beisbol - Handbol - Pentatló - Rugbi - Voleibol.

L'objectiu d'aquests plans és donar a conèixer esports minoritàries representatius de la ciutat, fent-ho mitjançant l'aplicació d'unitats didàctiques en horari lectiu als centres escolars públics i aconseguir que els nens i nenes que reben les sessions s'animin a participar als Jocs Esportius Escolars formant part dels equips de base dels clubs esportius o dels centres escolars de la ciutat.

Tanmateix, els alumnes de 3r de primària participen al Pla de Promoció de Jocs a l'Antiguetat "De Roma al Rubricatum" al 3r trimestre del curs escolar en curs.

© Departament d'esports de Sant Boi de Llobregat
Can Jordana c/Ebre, 27 - 08830 Sant Boi de Llobregat Tel. 93 635 12 00

Segueix-nos